April 25, 2024

Sfaturi pentru a economisi bani pentru livrări de flori

Trimiterea de flori este o modalitate excelentă de a exprima gândurile și sentimentele celor dragi și de a face ocaziile speciale mai speciale pentru ei. Cu toate acestea, oamenilor le este greu să trimită flori atunci când nu au bani, deoarece aranjamentele florale pot fi puțin costisitoare. Astfel, pentru a-și rezolva problemele, aceștia trimit cele mai ieftine aranjamente florale pe care le găsesc prin intermediul primului serviciu de livrare de flori pe care îl întâlnesc. Cu toate acestea, aceasta este adesea o abordare incorectă în ceea ce privește trimiterea de flori, deoarece de cele mai multe ori florile nu sunt de bună calitate și, astfel, nu se obține impactul dorit. În loc să faceți acest lucru, ar trebui să urmați sfaturile prezentate mai jos dacă doriți să economisiți bani la livrările de flori.

În primul rând, este recomandat să comandați florile prin intermediul florăriilor online, mai degrabă decât prin cele locale. Florăriile locale percep prețuri mai mari pentru a-și acoperi cheltuielile generale. În plus, florile disponibile la florăriile locale nu sunt destul de proaspete. Pe de altă parte, florăriile online procură florile direct de la cultivatori și le trimit la adresa indicată înainte ca acestea să se ofilească. Prin urmare, puteți fi siguri că destinatarul va primi flori proaspete dacă comandați flori prin intermediul internetului. În plus, deoarece nu există intermediari, aceste companii nu percep taxe mari.

În al doilea rând, dacă este posibil, ar trebui să trimiteți flori în timpul săptămânii, adică în orice zi de luni până vineri. Livrările de flori în timpul săptămânii sunt de obicei mai ieftine decât cele de sâmbătă. În plus, multe florării nu lucrează duminica. Așadar, dacă florile sunt trimise într-o zi de luni, este foarte probabil ca acestea să nu fie proaspete, deoarece au ajuns sâmbătă. Așadar, este mai bine ca florile să fie trimise în orice zi de luni până sâmbătă.

În al treilea rând, alegeți mai degrabă flori de sezon decât flori exotice. Florile de sezon sunt, în general, mai ieftine decât florile care nu sunt de sezon. De asemenea, florile sunt proaspete și puternice atunci când sunt de sezon, astfel încât este mai probabil să dureze mai mult timp. Le puteți găsi pe site-urile florăriilor urmând linkul intitulat “flori de primăvară”, “bestseller-uri” etc. Căutați și oferte speciale la flori.

În al patrulea rând, comandați flori din timp pentru ocazii speciale, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua mamei, deoarece în aceste zile, prețurile florilor sunt în general ridicate. Cu toate acestea, dacă comandați florile înainte, puteți obține oferte excelente și reduceri speciale.

În al cincilea rând, căutați pe internet pentru chilipiruri. Multe florării oferă reduceri la anumite aranjamente florale; ar trebui să le căutați. Există multe instrumente de comparație disponibile online cu ajutorul cărora puteți compara diverse oferte și o puteți alege pe cea potrivită. În acest fel, veți putea trimite flori la prețuri rezonabile fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

În al șaselea rând, căutați cupoane de reducere. Acestea sunt disponibile prin intermediul internetului, al companiilor de carduri de credit și din diverse alte surse. Aceste cupoane vă permit să economisiți bani la prețul florilor și, uneori, și la taxele de livrare.

În plus, întrebați-vă prietenii și rudele dacă dețin abonamente la florării online. Membrii beneficiază de obicei de reduceri mari. Astfel, dacă prietenii și rudele dvs. vă permit să le folosiți calitatea de membru, o puteți folosi pentru a trimite aranjamente florale de înaltă calitate la prețuri reduse.

De asemenea, puteți economisi bani cumpărând flori în vrac și apoi trimițându-le lunar. Multe florării online vă permit să trimiteți flori lunar și vă oferă reduceri mari la acestea. De asemenea, puteți schimba mesajul trimis împreună cu ele în fiecare lună, astfel încât destinatarul să nu știe că ați cumpărat florile în vrac. În acest fel, puteți trimite cele mai proaspete flori celor dragi și vă puteți dezvolta imaginea de persoană grijulie în ochii lor.