December 1, 2023

Proprietati pentru care este recomandat uleiul de canepa

Pe uleicbd.ro puteti gasi mai multe sortimente de ulei, folosite in diverse tratamente si combinatii, astfel incat sa obtineti o ameliorare a mai multor probleme de sanatate, pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza:

Uleiul de canepa poate reduce anxietatea

Jurnalul american „Neuropsychopharmacology” a descoperit ca uleiul de canepa poate reduce tulburarile de anxietate. De exemplu, persoanelor cu fobie sociala li s-au administrat 600 de miligrame de ulei de canepa inainte de un discurs public , ceea ce a redus semnificativ anxietatea, dificultatea si disconfortul subiectilor.

Uleiul de canepa poate actiona ca un antidepresiv

Mai multe studii au examinat efectele antidepresive ale uleiului de canepa. De exemplu, s-a descoperit ca canabidiolul functioneaza chiar mai repede la soareci decat antidepresivele clasice. Simptomele tulburarii de stres posttraumatic (PTSD) la copii au fost, de asemenea, atenuate de canabis.

Uleiul de canepa poate ameliora epilepsia

Uleiul de canepa poate sprijini tratamentul diferitelor tipuri de epilepsie – deoarece uleiul plantei de canepa poate fi considerat naturalanticonvulsivant actioneaza pentru reducerea simptomelor si convulsiilor.

Uleiul de canepa poate preveni cancerul

Potrivit diferitelor studii pe animale, canabidiolul poate inhiba cresterea celulelor leucemice, a celulelor canceroase de san, a celulelor canceroase de col uterin si de prostata. In plus, uleiul de canepa poate atenua simptomele tratamentului cancerului – de exemplu greata si varsaturile in timpul chimioterapiei.

Uleiul de canepa poate ajuta la problemele pielii

Potrivit diverselor studii, uleiul de canepa poate ameliora afectiunile pielii, cum ar fi eczema. Poate regla productia de ulei a pielii si astfel reduce acneea. In plus, uleiul de canepa  contine multi nutrienti importanti (de exemplu, vitamina E, potasiu, acizi solizi omega-3) pentru un ten sanatos si o mai buna protectie a pielii.

Uleiul de canepa poate ajuta la pierderea in greutate

Canabidiolul nu numai ca poate obtine o glicemie sanatoasa si descompune grasimile. Uleiul de canepa creste, de asemenea, mitocondriile, care ajuta la arderea caloriilor si transforma grasimea alba in grasime maro. Grasimea bruna mentine o greutate corporala sanatoasa, arde excesul de grasime corporala si creeaza caldura esentiala pentru organism.

Exista riscuri pentru sanatate?

 

Efectele secundare ale uleiului de canepa sunt rare. Cu toate acestea, pot aparea greata, varsaturi, diaree, flatulenta sau ameteli. Asa ca incepe cu o doza mica si vezi cum reactioneaza corpul tau. Daca luati medicamente pe baza de reteta, ar trebui sa va consultati cu medicul dumneavoastra primar despre luarea uleiului de canepa.

Pentru a lua ulei CBD este insa foarte important sa va asigurati ca acesta provine din surse sigure si ca are continutul recomandat de THC. THC-ul nu este aprobat legal pentru utilizare, deci produsele care il contin trebuie sa aiba o cantitate infima astfel incat sa nu apara probleme legale. Nu e greu sa faci o alegere optima pentru ca in magazinul uleicbd.ro vei gasi cu siguranta uleiul de buna calitate de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca il folosesti corect si conform cu recomandarile pe care le-ai putea primi de la medicul cu care colaborezi.