October 12, 2024
hala agricola

Hala agricola pentru adapostirea vehiculelor agricole

Care sunt cele mai folosite hale in domeniul agricol? In ce scopuri sunt solicitate de companii agricole? In acest articol acordam o privire in ansamblu asupra celor mai populare depozite, si anume cele din otel si tabla PVC, asa-numitele hale agricole. Sa aflam detaliile halelor din pvc si care sunt avantajele de exploatat in domeniul agricol.

Hale agricole: caracteristici si avantaje

Halele agricole sunt realizate din otel structural care garanteaza soliditatea arcurilor tipice acoperisurilor agricole. Stratul care acopera intreaga suprafata este realizat din PVC, una dintre cele mai robuste de pe piata intrucat cantareste 750 g/m2. Elementele tocmai descrise favorizeaza o rezistenta puternica la sarcina de zapada si, prin urmare, siguranta maxima chiar si pe timpul iernii. Sunt materiale ignifuge, o caracteristica importanta pentru o hala agricola: un incendiu ar putea crea probleme majore nu doar structurii, ci si naturii si afacerii companiei care o solicita. Printre celelalte mari avantaje ale magaziilor agricole regasim modularitatea, economia si versatilitatea.

Acoperire agricola: o hala profitabila

Halele din pvc pentru agricultura sunt definite ca fiind modulare. Acesta este un mare avantaj, deoarece puteti muta structura in orice moment si va permite sa acoperiti o noua zona inainte de a fi descoperit. Prin contactarea expertilor in asamblarea depozitelor, se poate solicita in scurt timp marirea, impartirea, mutarea structurii de otel si deci, fara a fi nevoie sa demontati intregul depozit, obtineti un mare avantaj din punct de vedere logistic. Magazinul agricol poate fi folosit pentru adapostirea balotilor rotunzi de fan, unelte si tractoare, pomicole si produse agricole, dar si ferme de animale si pasari. Prin urmare, sunt structuri foarte versatile.

Solutii pentru sectorul agricol si zootehnic

Halele agricole cu prelata sunt solutii destinate firmelor care au nevoie sa extinda suprafetele de depozitare a materialelor, pentru utilaje agricole sau pentru a construi hambare, zone pentru cresterea animalelor sau alte spatii de depozitare. Halele agricole sunt structuri cu forma semicirculara, concepute pentru a satisface pe deplin nevoile profesionistilor care activeaza in sectorul agricol si zootehnic.

Toate functiile halelor agricole: pentru asta sunt

In sectoarele zootehnice si agricole, utilizarea halelor reprezinta o solutie care nu poate fi ignorata, in virtutea versatilitatii acestor structuri ceea ce inseamna ca pot fi adaptate la o mare varietate de nevoi. Crearea de noi zone acoperite, de fapt, este o necesitate semnificativa pentru multi fermieri, care au nevoie de spatii mari nu doar pentru protejarea animalelor, ci si pentru depozitarea fanului, pentru depozitarea masinilor agricole si, mai general, pentru a pastra tot ce ar putea. sa fie furat, de la unelte la masini.

Cum sunt construite halele agricole?

Una dintre solutiile care se adopta pentru constructia halelor agricole presupune construirea unei structuri din otel care sufera un tratament de galvanizare la cald: are ca scop cresterea rezistentei acesteia la coroziune care poate fi cauzata de diversi agenti atmosferici. In plus, este prevazuta prezenta unui invelis cu o folie de acoperire din PVC: este un material acum cunoscut chiar si neprofesionistului datorita caruia masinile si produsele pot fi protejate de vant si ploaie, dar chiar si de incendii nedorite, in virtutea proprietatile ignifuge care o caracterizeaza. O magazie de tunel poate fi mobila sau fixa, in functie de necesitati: structurile, la randul lor, pot fi fixate pe peretii magaziilor care sunt deja prezente sau sa fie total independente.