June 23, 2024

Ce inseamna o citire de tarot?

Tarotul este pur si simplu un instrument, iar modul in care il utilizati este complet diferit de la o persoana la alta. Insa, in mod obligatoriu pentru a primi cele mai corecte raspunsuri, este nevoie sa obtineti acces instantaneu la intuitia si sursa interioara de putere si intelepciune. In continuare, vom explica mai detaliat ce inseamna de fapt o citire de tarot.

Care sunt cartile de tarot?

Tarotul este un pachet de 78 de carti, fiecare cu propriile sale imagini, simbolism si poveste. Cele 22 de carti Arcana Majora reprezinta lectii karmice si spirituale ale vietii, iar cele 56 de carti Arcana Minora reflecta incercarile si necazurile pe care le experimentam pe o baza de zi cu zi. In cartile Arcana Minora, exista 16 Tarot Carduri Curtea reprezentand 16 caracteristici diferite de personalitate. Arcana Minora include, de asemenea, 40 de carti numerotate, organizate in 4 costume, cu 10 carti de fiecare, reprezentand diverse situatii pe care le intalnim de zi cu zi. Intra pe https://foxi.ro/articol/tarot-online si afla mai multe.

Ce ne spun cartile de tarot?

Unii ar putea spune ca aceste carti de tarot sunt pur si simplu niste imagini si atat, nimic mai mult. Cu toate acestea, ceea ce am descoperit citind carti de tarot de zi cu zi timp de peste douazeci de ani este aceasta: Tarotul este despre povestea vietii noastre, oglinda sufletului nostru, si cheia pentru intelepciunea noastra interioara. Fiecare lectie spirituala cu care ne intalnim in viata noastra poate fi gasita in cele saptezeci si opt carti de tarot. Si cand vom consulta Tarotul, vom vedea afisate lectiile exacte de care avem nevoie pentru a invata sa ne traim viata inspirat. E ca si cum detii o oglinda pentru tine, astfel incat sa poti avea acces la mintea subconstienta. Tarotul ne permite sa atingem intelepciunea si raspunsurile care traiesc in noi toti.

Cum pot utiliza cardurile de tarot?

Tarotul este perfect pentru auto-dezvoltare, ceea ce face alegerile mai bune si mai corecte, manifestand obiective pe care ni le dorim sa le atingem. In timp ce multi oameni cred ca Tarot va va spune viitorul, ei bine acest lucru nu este adevarat. Tarotul doar ofera ghidare in acele situatii in care te simti confuz si nu stii ce alegeri este mai bine sa faci.  Cel mai puternic mod de a citi in Tarot este de a folosi cardurile pentru a accesa intuitia si intelepciunea ta interioara. Daca vrei sa te documentezi mai bine, atunci nu uita sa intri si pe https://tarot.ro/.

Imaginile din cartile va ofera acces instantaneu la mintea subconstienta si intuitia ta. Si din acest loc de putere interioara si intelepciune, puteti descoperi cum sa faceti schimbari pozitive acum, astfel incat sa se poate manifesta obiectivele si visele in viitor. Pana acum, stiti ca Tarotul este un instrument puternic pentru auto-descoperire si manifestare. Intelepciunea noastra universala si interioara se regaseste in cartile de tarot, si printr-o astfel de citire vom avea acces la ea. Cu siguranta tarotul ne poate ajuta in foarte multe situatii de viata, si nu ar trebui sa ezitam sa apelam la aceasta tehnica atunci cand intampinam unele dificultati de viata.