April 23, 2024

bong

Un bong, cadoul ideal pentru ziua de nastere a celui mai bun prieten!

Pasiunea pentru fumat este una pe care doar cei care o au o inteleg cu adevarat. Pentru un fumator, nimic nu este mai relaxant decat sa isi aprinda o tigara la capatul unei zile obositoare. In acelasi timp, exista si variante mai eficiente si mai sanatoase prin care fumatorii isi pot exercita aceasta pasiune.

Un bong, de exemplu, din oferta magazinului online Legalizeit, este solutia perfecta pentru ca fumatul sa fie dus la urmatorul nivel. Cu ajutorul unui astfel de accesoriu, orice fumator se va putea bucura la o intensitate mai mare de pasiunea ta si va putea sa isi protejeze si plamanii mai eficient.

Tocmai de aceea, acest accesoriu reprezinta solutia ideala la care sa apelezi atunci cand vrei sa gasesti cadoul perfect pentru ziua de nastere a celui mai bun prieten. Iata care sunt toate avantajele pe care i le vei darui si pentru care te va aprecia, cu siguranta!

De ce sa ii faci cadou un bong celui mai bun prieten?

Necesitatile unui fumator sunt mai complexe decat pot parea, la prima vedere. Este foarte important, pentru orice pasionat de fumat, sa gaseasca acea varianta prin care sa isi satisfaca poftele, fara a-si afecta starea de sanatate. Daca tigara clasica presupune cateva riscuri destul de clar definite, accesoriile pentru fumat care pot fi utilizate in prezent vin la pachet cu o serie de avantaje importante.

Un bong ofera avantajul major de a genera un fum mai rece decat cel de tigara. Pe langa temperatura mai mica a fumului, trebuie subliniat si caracterul mult mai fin pe care il va avea acesta. Finetea fumului este data de faptul ca acesta este mult mai bine filtrat, atunci cand este generat cu ajutorul unui astfel de accesoriu.

bong

De altfel, prin definitie, un bong reprezinta un dispozitiv de filtrare utilizat pentru a fuma tutun sau alte plante. El seamana cu narghileaua, la constructii si functie, insa este mai mic si mai practic. In structura sa intra o tija tubulara care ghideaza aerul sub nivelul apei, precum si un fas etans in care este apa.

Bulele de aer formate sub apa urca in timpul inhalarii prin tija si faciliteaza inhalarea de catre utilizator a vaporilor care se formeaza. Un astfel de accesoriu pentru fumat poate fi produs din sticla, ceramica, lemn sau material plastic. Printre producatorii renumiti la nivel international sunt Blaze, Breitseite si Black Leaf, dar exista si alte companii recunoscute.

In ceea ce priveste dimensiunile pe care le poate avea un accesoriu, acestea sunt disponibile in variante mini, precum si in variante foarte complexe. Cel mai spectaculos model este cel egiptean, dotat cu un percolator de arbori cu 10 brate. Acesta poate fi, cu adevarat, un cadou pe care cel mai bun prieten al tau si-l va aminti toata viata.

De altfel, pe langa eficienta si calitatea sporita a fumatului, un bong reprezinta si o idee de cadou accesibila din punct de vedere financiar. Mai mult decat atat, el nu se incadreaza in categoria cadourilor conventionale, astfel ca ai certitudinea ca surpriza pe care i-o vei face prietenului tau va fi cu adevarat o … surpriza! Intra pe LegalizeIt.ro si descopera cele mai tari modele, din care poti alege si comanda cadoul perfect chiar acum!