December 1, 2023
tabla magnetica

tabla magnetica

“Scoate-ti” angajatii la tabla magnetica: iata cum poti face traditionalele sedinte “plictisitoare” mai interactive!

Tabla magnetica este, fara nicio indoiala, cel mai indragit si des utilizat sistem de afisare si comunicare. De la modelul magnetic simplu, deosebit de eficient pentru conferinte, prezentari si traininguri, pana la whiteboard-ul mobil, cel magnetic rotativ cu doua fete sau cel triptic, fiecare echipament indeplineste cerintele organizatorice moderne.

 

Sedintele, prezentarile si conferintele se bucura in prezent de o tehnica de expunere a informatiilor mult mai interactiva, ce poate angaja in discutii constructive toti participantii din cadrul intalnirii. Dispozitivele utilizate in organizarea intalnirilor de afaceri, in sesiunile de brainstorming, in sedintele zilnice sau in cele de prezentare si training au starnit un interes considerabil, produsele inovative aparute pe piata fiind rapid achizitionate.

 

Prezentarea informatiilor intr-un cadru interactiv

 

Tabla magnetica de la www.viamond.ro vine cu cateva atuuri inegalabile in fata altor sisteme de prezentare, aceasta fiind deosebit de practica si utila in intalnirile de business sau cele educationale. Suprafata magnetica este tratata special pentru a fi rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturilor si pentru a permite scrierea sau stergerea cu instrumente specifice, precum markerele lavabile si buretele uscat. Modelele din oferta Viamond.ro se livreaza cu accesorii pentru montarea pe perete si cu o tavita suport.

 

Designul si materialele folosite recomanda tabla cu suprafata magnetica pentru salile de sedinte. Expunerea facila a informatiilor si prezentarea explicita a ideilor se pot realiza perfect cu ajutorul acestui instrument de comunicare. Datorita sistemului modern de scriere cu markere lavabile si de stergere cu buretele uscat, nu se mai inhaleaza praful de creta si nu mai exista riscul de a murdari costumul sau tinuta vestimentara. Intreg acest ansamblu alcatuit din tabla magnetica si accesoriile utilizate asigura o prezentare eleganta, in care informatiile sunt transmise rapid, pentru o mai buna comunicare.

 

Dispozitive moderne pentru o comunicare mai eficienta

 

Totodata, tabla inlesneste colaborarea cu cei din sala, punctele de vedere interesante ale acestora putand fi notate rapid, generand discutii captivante si competitive. Posibilitatea de a modifica in timp real informatiile expuse contribuie major la randamentul sedintelor de brainstorming. Astfel, expunerea unor situatii, statistici, rezultate, ipoteze sau scenarii poate fi adaptata imediat la informatiile venite din sala. Toate solutiile pot fi discutate si reformulate, ori de cate ori este cazul.

 

Tabla magnetica este ideala si pentru lipirea colilor de hartie prin intermediul magnetilor. Poti atasa grafice, imagini, tabele sau orice alte documente tiparite folosind magnetii colorati, completand astfel prezentarea si aducand note suplimentare pentru a clarifica diverse subiecte.

 

Sedinte mai productive, concluzii mai clare

 

In orice sedinta, evidentierea ideilor principale este esentiala pentru ca participantii sa inteleaga corect si rapid tema intalnirii. In acest sens, titlurile, schemele sau graficele pot fi subliniate cu markere colorate, atragand atentia celor prezenti asupra datelor expuse. Acest aspect vine si in ajutorul celor care se bazeaza pe memoria vizuala, putand retine cu usurinta informatiile primite.

 

Concluziile sedintei pot fi sistematizate la finalul intalnirii, astfel incat fiecare colaborator sa plece cu “lectia” invatata. Sarcinile ce urmeaza a fi executate, echipele implicate, ierarhia de colaborare dintre departamente si obiectivele ce trebuie indeplinite pot fi marcate pe tabla cu suprafata magnetica intr-un mod organizat.

 

Foloseste tabla magnetica, iar sedintele de lucru nu vor mai fi niciodata plictisitoare! Acest instrument, aparent banal, va inspira membrii echipei sa gaseasca cele mai ingenioase solutii pentru un proiect de succes.