April 24, 2024
aparatoare pat

aparatoare pat

Protectia laterala de pat – iata la ce trebuie sa fii atent inainte, in timpul si dupa montare!

Aparitia unui copil reprezinta o binecuvantare pentru parinti, dar odata cu ea apar si numeroase responsabilitati suplimentare. In special viata mamicilor este afectata de somnul neregulat al micutului, de nevoia de a-l alapta de mai multe ori pe zi si de a-l ingriji si supraveghea in permanenta, pentru a-i asigura intregul confort necesar in primele luni de viata.

Atunci cand copilul mai creste, ritmul sau de hrana si de somn se normalizeaza, dar apar alte pericole, provocate de curiozitatea si nerabdarea de care da dovada in permanenta. Pentru a evita sa se puna singur in pericol, este recomandata folosirea unor elemente de siguranta precum aparatori patut bebe si protectie laterala pat, poarta de siguranta sau protectie pentru usi, geamuri, sertare si colturi ale mobilei.

Cumperi o protectie laterala de pat? Iata la ce trebuie sa fii atent!

aparatoare pat
aparatoare pat

Un somn de calitate este esential pentru cresterea si dezvoltarea oricarui copil. De aceea, el trebuie sa aiba toate conditiile necesare pentru a dormi linistit si in deplina siguranta. Acestea sunt asigurate inclusiv folosind o protectie laterala de pat de la www.buy4baby.ro, care se dovedeste o solutie potrivita din mai multe puncte de vedere:

reprezinta varianta cea mai putin invaziva dintre toate produsele existente pe piata;

nu restrictioneaza accesul in pat;

este eliminat riscul de alunecare, datorita faptului ca este sprijinita pe cadre metalice care se fixeaza sub saltea cu suruburi;

la producerea acestui tip de protectie laterala de pat sunt folosite doar materiale de cea mai buna calitate: elemente cu spuma aflate in interiorul unei huse cu fermoar, arcuri de torsiune care permit aparatorii sa isi pastreze forma, husa exterioara din poliester cu un design placut;

husa textila prevazuta cu fermoar este detasabila si, prin urmare, poate fi spalata de mana, la o temperatura de cel mult 30 de grade Celsius. Astfel, sunt asigurate conditii optime de curatenie si igiena.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, trebuie sa te asiguri ca montezi o protectie laterala de pat conform indicatiilor. Procesul este relativ simplu si incepe cu imbinarea pieselor metalice de la cadre. Apoi, cadrele metalice sunt introduse sub saltea la distante egale cu buzunarele aparatorii. Pentru un plus de siguranta, pot fi prinse in suruburile metalice incluse in pachetul primit la cumparare. Inaltimea este ajustata in functie de grosimea saltelei, prin apasarea butoanelor laterale. In final, trebuie sa asezi perna pe cadrul metalic si sa ai grija sa inchizi capsele prevazute pe materialul textil. Pentru a asigura protectia pe mai multe laturi, poti sa cumperi mai multe bucati si, de asemenea, ai posibilitatea de a alege intre diferite dimensiuni.

Alte elemente esentiale pentru siguranta bebelusului

Copilul trebuie sa fie in deplina siguranta nu numai atunci cand doarme sau se joaca in patut, ci in permanenta, indiferent de locul din casa in care se afla. Pentru a-l feri de orice pericole, poti cumpara porti de siguranta pentru scari sau usi, care il vor impiedica sa ajunga in locuri unde ar putea fi vatamat. La fel de utile sunt benzile de protectie groase pentru muchiile si marginile obiectelor de mobilier, coltarele in forma de L pentru colturile mobilei sau sistemele de siguranta pentru geamuri si usi glisante.

Daca folosesti corect o protectie laterala pat si ii adaugi toate celelalte produse recomandate, ii vei asigura copilului tau o crestere frumoasa, lipsita de pericole!