April 25, 2024

De ce sa iti cumperi o motocicleta electrica pentru a inlocui masina?

Vrei si tu o motocicleta electrica  care sa te ajute sa inlocuiesti masina si sa faci fata mai usor junglei urbane de pe sosea? Iata care sunt cele mai importante beneficii pe care le vei putea obtine.

Iti vei imbunatati sanatatea

Un scooter electric foloseste puterea piciorului pentru a se misca uneori, cum ar fi atunci cand te aflii in zone aglomerate si nu poti merge rapid sau cand ai chef de pedalat. Mersul pe scooter necesita, de asemenea, echilibru si rezistenta, deoarece trebuie sa poti sta pe el pentru o perioada  lunga de timp. Toti acesti factori contribuie la un stil de viata mai sanatos.

Tot timpul petrecut stand in masina este de fapt destul de nesanatos. Nu numai ca traficul este stresant, dar actul de a sta asezat, mai ales pentru perioade mai lungi de timp, are efecte asupra corpului. Unii oameni de stiinta au comparat statul pe scaun pentru o zi intreaga cu fumatul de tigari in ceea ce priveste daunele pe care le poate provoca organismului tau. Stand in picioare, luand aer curat si petrecand timp pe scuter, iti imbunatateste sanatatea chiar daca nu folosesti piciorul pentru a te misca.

Confort si accesibilitate sporita

Un alt beneficiu pe care majoritatea ciclistilor il vor obtine cu un scuter electric este confortul mai mare. Un scuter electric este compact si poate fi luat cu tine aproape oriunde. Il poti duce la un magazin sau il poti depozita usor atunci cand nu ai nevoie de el. Nici macar nu este greu, ceea ce inseamna ca majoritatea oamenilor le pot transporta usor dintr-un loc in altul.

Nu mai trebuie sa gasesti loc de parcare

De asemenea, marimea il face o modalitate convenabila de a naviga prin oras. Poti trece pe acolo pe unde nu poate trece o masina si chiar si acolo unde nu incape o bicicleta. Prin posibilitatea de a naviga in zonele pe care alte vehicule nu le pot traversa, poti economisi mult timp si la naveta, accesand diferite rute de calatorie.

Poti incarca motocicleta cu energie solara

In loc incarci la priza, o poti incarca cu un panou solar. Un singur panou solar poate produce intre 400 si 600 Wh pe zi, ceea ce este suficient pentru a incarca scuterul.

Utilizarea unui panou solar pentru a incarca scuterul inseamna, de asemenea, ca nu trebuie sa te bazezi pe o priza. Nu peste tot exista o priza convenabila pentru a incarca un scuter electric si un numar de locuri care au astfel de prize s-ar putea sa nu iti permita sa utilizezi pentru a incarca scuterul, instalatia fiind facuta pentru masini electrice.

Treci mai usor prin traficul aglomerat

Unul dintre motivele pentru care calatoria intr-un automobil necesita atat de mult timp este simplul fapt ca exista atat de multe vehicule pe drum. Cu cat sunt mai multi oameni care trec la utilizarea unui scuter electric, cu atat timpii de naveta vor fi mai scurti pentru toata lumea. Luand doar cateva masini de pe sosea, se va reduce aglomeratia de pe strada.