April 22, 2024

Cum poti avea unghii lungi si rezistente?

Idealul oricarei femei este sa aiba unghii lungi, care sa fie colorate in diferite nuante, extrem de placute din punct de vedere cromatic si vizual. In cazul in care si tu doresti o astfel de manichiura, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in produse de calitate. In acest mod, nu doar ca vei avea o manichiura impecabila, dar unghiile tale lungi vor fi mult mai rezistente, fapt pentru care nu va mai trebui sa te stresezi cu gandul ca acestea s-ar putea rupe in orice moment. Printre cele mai populare astfel de articole se numara de cele mai multe ori si:

  1. Tratamentele pentru unghii

Mai ales atunci cand vine vorba de intretinerea unghiilor, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in produse de calitate, printre care se numara si tratamentele pentru unghii. Acestea au la baza vitamine si minerale, care au rolul de a hrani unghia. Printre produsele care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de manichiura se numara si intaritoarele pentru unghii. De cele mai multe ori, astfel de produse au rolul de a a hrani in profunzime unghia, iar rezultatul final va fi acela ca unghia ta va fi mult mai rezistenta.

In anumite situatii, va trebui sa iei in calcul si faptul ca poti opta si pentru alte tratamente care au rolul de a intari unghiile si tesuturile din jurul acesteia. Printre produsele des utilizate se mai numara inclusiv tratamentele pentru cuticule. Acestea prezinta vitamine care sunt extrem de benefice pentru intretinerea pielii. Deseori, printre vitaminele care sunt esentiale pentru o buna crestere a unghiilor se numara si vitamina B, dar si vitamina A. In acest mod, vei putea fi sigura de faptul ca unghiile tale arata impecabil si, totodata, vor fi mult mai rezistente.

Citeste si Top 3 cele mai bune kituri unghii cu gel pe site-ul oneband

  1. Pilele clasice sau electrice

Pentru mentinerea unei manichiuri perfecte, in special atunci cand unghiile tale sunt lungi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in pile de inalta calitate. Cu ajutorul acestora vei putea sa obtii rezultate potrivite, precum o forma unica a unghiilor, precum si un finisaj mat, care este perfect, in special pentru unghiile cu oja semipermanenta sau pentru cele cu gel si acryl.

Mai mult de atat, cu ajutorul pilelor vei putea sa obtii rezultate ideale, mai ales atunci cand vine vorba de rectificarea anumitor greseli, precum zone rupte sau chiar deteriorate. In acest mod, vei putea salva unghia.

  1. Ojele, gelurile si acrylul

In cazul in care doresti ca manichiura ta sa reziste pentru un timp indelungat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in produse de calitate, care pot sa reziste. In momentul in care folosesti oje, geluri sau acryl, vei putea fi sigura de faptul ca unghiile tale nu se vor mai rupe la fel de usor. Mai mult de atat, manichiura ta va putea sa reziste pentru un timp indelungat, fara a exista riscul ca aceasta sa se decojeasca sau chiar sa se rupa, in orice moment.