April 25, 2024

Curiozitati despre semintele de canabis

Nu exista nici o diferenta notabila intre seminte de canabis regular, seminte de canabis feminizate, seminte autoflower sau autoflowering si seminte pentru cresterea plantelor industriale de canepa. Din acest motiv, cumpara intotdeauna seminte de canabis dintr-un loc sigur, de renume, astfel incat sa nu existe indoieli cu privire la ceea ce primesti. Pe zona verde poti gasi seminte de canabis feminizate sau nu, pe care sa le oferi cadou colectionarilor.

 Semintele de canabis sunt comestibile

Semintele de canabis pot fi consumate si sunt bune pentru sanatatea ta! Semintele plantei Cannabis sativa L. Sunt o mare sursa de proteine si contin un echilibru aproape perfect de acizi grasi esentiali omega 3, 6 si 9. Acestea sunt indispensabile pentru sanatatea umana si nu sunt produse de organism. Semintele de canabis sau marijuana NU contin THC  (tetrahidrocanabinol) sau orice alta substanta psihoactiva, asa ca sunt sigure pentru consum.

Omenirea a folosit seminte de canabis de milenii

Cele mai vechi seminte de canabis stim ca dateaza de 2.700 de ani si au fost gasite intr-un mormant din China in anul 2007. Ca specie, relatia cu, canabisul dateaza de mii de ani. Acum, la zonaverde.ro ai la dispozitie mai multe tipuri de seminte pe care sa le colectionezi si care sunt foarte speciale.

Dimensiunea nu conteaza!

Semintele de canabis sunt de regula de marimea unui cap de melc. Marimea poate varia in functie de soi astfel fiind ori cat o samanta de rosie si ajungand pana la dimensiunea unui bob de mazare.

Le place sa fie pastrate intr-un mediu racoros

Cea mai buna temperatura pentru conservarea semintelor de canabis este de 5-7 grade Celsius, care este, de obicei, temperatura usii frigiderului, care este foarte la indemana. In plus, semintele de canabis trebuie pastrate perfect uscate pentru a preveni mucegaiul. Acest lucru este atat de asemenea indicat si daca detii seminte de canabis -suveniruri sau seminte de canepa -alimente

Semintele de canabis sunt un obiect de colectie

In multe tari, detinerea semintelor de canabis este legala (pentru ca nu contin THC), in timp ce germinarea se pedepseste conform legii. Multi oameni sunt obligati sa cumpere si sa pastreze semintele lor ca obiecte de colectie, in speranta ca legislatia zonei lor va trece in curand la o abordare mai inteligenta privind canabisul in general.

Semintele de canabis sunt cunoscute la nivel mondial si dateaza de secole, dinainte sa se cunoasca atat de multe date despre ele!

Magazinul www.zonaverde.ro se adreseaza strict colectionarilor de seminte de cannabis in vederea colectionarii si conservarii unei genetici cat mai variate, si sunt ambalate in conformitate. Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. Zona Verde INC SRL nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale!