April 24, 2024
software management clinica

Beneficiile unui software de management clinica medicala

Medicii vor sa faca totul, dar nu este corect pentru ca ajung sa fie epuizati psihic si fizic. Antreprenorii spun ca daca vrei sa faci ceea ce trebuie, o faci singur. Dar stim cu totii ca nu poti face totul pentru ca este imposibil si nu ar trebui sa-ti pierzi timpul cu sarcini inutile. Practic, este important sa stii care este timpul tau si care sunt doar lucrurile de valoare.

Modalitati de a face fata stresului

Reduceti orele de lucru si eliminati sarcinile repetitive, cum ar fi introducerea manuala a datelor, completarea manuala a dosarelor medicale, chemarea pacientilor pentru controale regulate si inlocuirea acestora cu solutii digitale moderne. Astfel, va puteti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante care imbunatatesc performanta biroului dvs. Le ofera angajatilor instrumentele de care au nevoie pentru a-si face bine treaba. Aceasta inseamna adesea sa optati pentru tehnologie moderna si sa implementati software cu o interfata intuitiva, usor de utilizat, care permite angajatilor sa lucreze mai eficient. Recunoasteti ca angajatii dvs. sunt oameni din viata reala care au nevoie de sprijin pentru a-si gestiona responsabilitatile in afara biroului. O solutie bazata pe cloud care permite angajatilor sa lucreze de acasa atunci cand este nevoie este un prim pas bun. Urmariti semnele de „burnout” si dezvoltati strategii de atenuare.

Plecati in vacanta fara a pierde controlul asupra sistemului de management clinica medicala. O astfel de aplicatie reprezinta insotitorul tau ideal de vacanta, pentru ca tot ce ai nevoie este un dispozitiv mobil pentru a accesa aplicatia mobila. In acest fel, aveti acces online in timp real la cabinetul dumneavoastra, datele medicale ale pacientilor si rapoartele zilnice. Chiar si atunci cand esti plecat, poti oricand sa verifici ce se intampla in birou! Daca doriti sa va verificati finantele, programul nostru va ofera o serie de rapoarte, precum si evolutia veniturilor. Aceasta inseamna ca veti primi imediat o declaratie clara despre sanatatea financiara a afacerii dvs.

Tehnologia va poate imbunatati viata profesionala

Potrivit diverselor studii, angajatii din ziua de azi doresc sa aiba instrumentele de care au nevoie pentru a-si eficientiza fluxul de lucru si pentru a-si elibera volumul de munca de sarcinile administrative. Sarcinile obositoare, repetitive, cu valoare adaugata putin vizibila reduc moralul echipei. Era tehnologiei a sosit, iar personalul medical merita aceste beneficii.

Programul Evolvo elimina provocarile asociate cu software-ul traditional de gestionare a practicii bazate pe server local. Software-ul all-in-one inseamna ca echipa dvs. trebuie sa invete si sa gestioneze o singura solutie tehnologica. Puteti elimina sarcina tuturor celorlalte servicii pentru imagistica, facturare, documentatie medicala, comunicare cu pacientul si multe altele. Un adevarat software bazat pe cloud inseamna ca angajatii tai pot lucra de oriunde, inclusiv de acasa, ca si cum s-ar afla la birou. Acest lucru are un efect pozitiv asupra echilibrului dintre viata profesionala si viata privata. Comunicarea automata cu pacientul elimina in mare masura sarcinile de programare a personalului. Platforma este usor de invatat si utilizat.

Colectati rapid toate datele pacientului

Evolvo Medical Software este noua „receptie” a cabinetului dumneavoastra, care inlocuieste si rezolva toate sarcinile care pana acum aveau nevoie de resurse umane. Va ofera un spatiu de lucru familiar si intuitiv, conceput pentru a va ajuta sa va gestionati eficient programul incarcat. Cu doar cateva click-uri, puteti identifica si programa pacientii, precum si puteti face modificari rapide pentru a se potrivi nevoilor dvs. Intr-o fereastra, pe de alta parte, puteti vizualiza mai multe locuri de munca, sali de tratament sau medici in acelasi timp. Aceste informatii pot fi vizualizate atat de catre receptie, cat si de catre medic sau conducere. Una peste alta, putem spune ca auto-programarea lui Evolvo schimba rolul jocului, oferind avantaje ambelor parti. Pacientii tai castiga mai multa libertate si confort, in timp ce personalul se poate concentra cu adevarat pe activitatile lor zilnice.