December 1, 2023
angajari videochat

angajari videochat

Avantajele de care te vei bucura in primele luni de activitate, daca vei aplica pentru angajari in videochat

Multe femei se gandesc sa aplice pentru angajari videochat, deoarece studiourile de top ofera beneficii unice, de care nu s-ar bucura la alte joburi. Daca intr-o companie obisnuita, salariul este fix si, de obicei, nu este suficient de mare pentru a acoperi toate cheltuielile si necesitatile lunare, intr-un studio de videochat, lucrurile stau complet diferit. Incasarile depind de eforturile pe care le depune modelul online si pot fi de-a dreptul fabuloase.

De exemplu, un model cu experienta in domeniu poate castiga chiar peste 10.000 de dolari pe luna. Inca din primele luni de activitate, modelele care aplica pentru angajari in videochat la un studio cu prestigiu se bucura de multe beneficii. Iata care sunt acestea:

Obtinerea unui venit minim garantat de 5000 de lei pe luna

Chiar daca vei fi la inceput de activitate si nu vei avea o lista mare de admiratori, vei obtine un venit minim garantat de 5000 de lei pe luna. Acesti bani te vor ajuta sa iti platesti chiria, facturile si sa traiesti decent.

Studio-20.ro, cel mai mare studio din Romania, le ofera modelelor online incepatoare acest beneficiu pentru a le ajuta sa faca fata cheltuielilor si sa se acomodeze cu activitatea, fara sa se streseze prea mult. Acestea se vor putea obisnui cu munca in fata camerei web si vor putea invata toate secretele meseriei, fara sa fie presate de lipsa banilor.

In plus, femeile care aleg o oferta buna de angajari in videochat vor fi ajutate sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj cu toate produsele de care au nevoie. Hainele, accesoriile si produsele de makeup sunt necesare pentru a avea o aparitie de neuitat in fata camerei web, dar pentru ca reprezinta o cheltuiala in plus, studioul a decis sa o suporte, oferindu-le, astfel, un ajutor modelelor incepatoare.

Semnarea unui contract de artist-interpret 100% legal

Inca din prima zi de lucru, modelele semneaza un contract de artist-interpret, in care sunt mentionate toate drepturile si obligatiile. Acest domeniu este reglementat prin lege inca din anul 2003, asa ca tot ceea ce se intampla in cadrul unui studio este legal.

Mai mult decat atat, daca vei accepta o oferta de angajari in videochat, trebuie sa stii ca de fiecare data cand vei primi incasarile (o data la doua saptamani), vei semna un act aditional. In acest act, vor fi trecute sumele care au fost incasate de la fiecare site, comisionul tau, precum si taxele si impozitele platite catre bugetul de stat.

Oportunitatea de a urma cursuri gratuite

Experienta nu reprezinta un criteriu pe care trebuie sa-l indeplinesti pentru a beneficia de o oferta in acest domeniu. Vei urma sesiuni de training, pentru a invata tot ce este necesar sa stii in aceasta activitate, dar si cursuri de limba engleza, care te vor ajuta sa aprofundezi cunostintele pe care le ai in momentul de fata. De asemenea, vei putea participa si la cursuri gratuite de cultura generala si de machiaj, care te vor ajuta sa ai un look impecabil si sa gasesti mereu subiecte de discutie interesante cu membrii.

Alege o oferta de angajari videochat si te vei bucura in sfarsit de avantajele pe care le meriti!