April 24, 2024

Alege să fii model de top bine plătit în capitală cu ajutorul agenției Unicorn

Găsirea unui loc de muncă acceptabil nu este atât de ușor pe cât pare chiar dacă în ultimii ani piața locurilor de muncă a suferit schimbări importante. Multe afaceri au dat faliment iar joburi mai puțin obișnuite au luat avânt, mai ales pe partea de online. Joburile de nișă au explodat pur și simplu, chiar și în orașele mai mici. Vorbim aici despre un domeniu controversat dar din care se pot câștiga bani frumoși dar și mult-dorita independență financiară.

Pentru cei aflați la început iată mai jos câteva sfaturi.

Cum să devii model de videochat în perfectă legalitate

Nu este greu de găsit un studio de videochat pentru fete in Bucuresti dar unul care chiar respectă ceea ce promite trebuie ales dintre cele mai bune. Acesta este agenția Unicorn din capitală, o agenție care lucrează doar cu contracte legale de colaborare. Mai precis, dacă aplici pentru interviu și ești acceptată în cadrul echipei, contractul se semnează chiar a doua zi. Util de menționat este și faptul că toate taxele de funcționare sunt plătite la stat.

Echipa are grijă de toți membrii săi și vei beneficia de suport pentru orice nelămurire sau problemă. În plus vei fi norocoasă să ai parte de traininguri specializate pentru a-ți fi mai ușor să te acomodezi.

Dorești poate un împrumut pentru nevoi personale sau o reîmprospătare de look? Echipa de la Unicorn este acolo pentru tine. Pentru cei interesați site-ul oficial aici oferă mai multe informații.

E adevărat că din videochat se câștigă sume mari de bani?

Și aceasta este o întrebare bună care se cere lămurită. Da, este adevărat că se câștigă bani frumoși din videochat, echivalentul a patru salarii minime pe economie dar nu numai atât. Modelele mai primesc un bonus săptămânal dacă sunt la început de carieră și până la 65% procent din încasări.

Pe lângă acestea, în cadrul agenției se organizează lunar concursuri interne iar premiile puse la bătaie sunt și ele substanțiale, vorbim aici de zeci de mii de euro.  Mai apoi se pot câștiga bani și din recomandarea unei prietene, care, odată angajată și ea, îți poate aduce suma de 1000$.

Dar toate aceste bonusuri vin firește cu implicare și consecvență. Ai posibilitatea să îți alegi programul dar acesta trebuie respectat dacă vrei să ajungi la performanță. Reține acest lucru, cu cât ai mai multe ore în online, cu atât mai repede te apropii de visele tale.

O casă și o mașină așa cum ți-ai dorit întotdeauna

Pe lângă faptul că îți vei putea permite să călătorești în locuri superbe în străinătate, îți mai poți îndeplini și alte dorințe, cum ar fi un apartament sau o mașină personală. Agenția Unicorn te poate ajuta și cu acest lucru, cu un avans pentru a le cumpăra mai repede. Sau poate vrei să strângi bani pentru o afacere pe care o vei începe mai târziu, totul depinde de cum te vezi tu peste câțiva ani. Tot ce îți dorești poate deveni realitate.

Pentru mai multe detalii privind beneficiile oferite de agenție, accesați site-ul oficial.

Contact: [email protected]