April 24, 2024

Toti avem nevoie de un televizor!

Pentru multi, televizorul este terapia dupa cele 9 ore de munca. Chiar daca specialistii ne recomanda sa petrecem mai putin timp in fata ecranelor, acesta ramane o solutie foarte utila pentru divertisment si momente de relaxare.

Site-ul https://www.cautelectronice.ro/  ofera o gama vasta de televizoare de mare calitate, la preturi avantajoase.

In momentul de fata, foarte multi opteaza pentru televizoare cu diagonla mare si faciltiati precum youtube control si HD si 4k.

Ce beneficii aduce gama de televizoare 4k?

Cel mai evident beneficiu al televizoarelor cu rezolutii native 4K este ca imaginile lor au mai multe detalii si claritate. La urma urmei, numarul lor de 3840×2160 pixeli echivaleaza cu rezolutia de patru ori a imaginilor full HD cu care suntem obisnuiti. Fiecare fir de par, fiecare frunza din copac, fiecare fir de iarba pe un teren de fotbal, fiecare stea pe cer … fiecare lucru, de fapt, se fixeaza pe un televizor 4K bun, intr-un mod pe care, pur si simplu, nu il poti obtine cu un set HD. Atat de mult, in orice caz, pe masura ce hranesti televizorul 4K cu o sursa 4K nativa de buna calitate.

Cuplati detaliile senzationale 4K cu modul in care dimensiunea mai mica si densitatea mai mare a pixelilor de pe ecran fac aproape imposibil sa vedeti structura pixelilor vizibili sau marginile zimtate in imagine si aveti o experienta pe care multi o descriu ca ca si cum ati privi printr-o fereastra si nu ca si cum ati privi un televizor.

4K nu imbunatateste doar detaliile si claritatea generala. Un alt beneficiu remarcabil pe care l-am observat in timpul testarii televizoarelor 4K este modul in care pixelii lor suplimentari fac ca imaginile sa para mai profunde. Atat de mult incat unii oameni care au asistat la o fotografie la distanta redata in 4K l-au confundat cu 3D fara ochelari!

Cand priviti o imagine de pe un televizor, simtul cu privire la distanta pe care o vizioneaza depinde de locul in care detaliile incep sa se extinda. Odata ce un ecran nu mai poate reda mai multe detalii, imaginea pare sa se aplatizeze. Asadar, capacitatea 4K de a reda detalii mai fine inseamna ca simti ca poti vedea mai departe inainte de a se produce efectul de aplatizare.

Exista doua laturi in acest sens – unul clar, unul posibil! Cel mai clar este ca daca ai atat de multi pixeli cu care sa te joci, poti ajuta imaginile sa redea amestecurile de culori cu mai multa subtilitate. Acest lucru face imposibil, sau mai greu, in orice caz, sa vezi dungile sau blocarea in amestecuri de culori, adaugand in plus sentimentul ca priviti „viata reala” si contribuind, de asemenea, la sentimentul 3D-ness in imaginile 2D, ca obiecte redate cu amestecuri de culori imaculate arata mai solid.

Televizorul este indispensabil in orice casa, deoarece este legatura intre stirile din intreaga lume, filmele preferate, muzica si documentarele istorice!