September 30, 2023

Cum sa incepi un business in 2022

Este destul de evident ca, afacerile fizice au fost inlocuite usor de cele online. Unii oameni isi gandesc mai mult achizitiile alergand dupa inovatie, preturi mai bune, lucruri cu adevarat utile lor. Totusi, granita dintre marketing si realitate pare a fi un indicator destul de relevant in luarea unei decizii. Iar noile business-uri ar trebui mai mult ca niciodata sa tina cont de acest aspect.

Iata de ce aspecte ar trebui sa tii cont in 2022, la deschiderea unei noi afaceri.

Promovare vs. promovare de calitate 

Un share al unui articol sau a unei postari publicate pe un blog te poate ajuta sa castigi noi clienti. Dar cu atat mai mult cand alegi sa faci promovare de calitate. Iar prin marketing de calitate intelegem in mod evident optimizarea tuturor reclamelor si a continutului care urmeaza a fi impartasit in mediul online. Optimizare SEO este fix lucrul cheie de care orice afacere de succes are nevoie pentru a se raporta la noile tendinte si pentru a face fata dezvoltarii pe care brandurile de renume o au in prezent.

Si pentru ca la inceput de drum lucrurile sunt mai complicate, poti apela la o agentie SEO care sa puna bazele business-ului tau, cat si sa te ajute in ceea ce priveste promovarea de calitate. Ulterior ce afacerea ta online a fost atent optimizata, promovarea isi va atinge telul cu mai multa usurinta. Afla cat de important este SEO in ultimii ani si cum iti poate schimba viata, dar si demersul afacerii, de la marketing2.0.

De ce sa nu-ti promovezi afacerea inainte de optimizarea SEO 

Sigur ai auzit de mai multe ori ca promovand in fiecare moment tot ceea ce detine in legatura cu o afacere, vei fi cu un pas mai aproape de telul tau. In aceasta afirmatie exista o farama de adevar. Totusi, in zilele noastre, promovarea este dependenta de SEO. Vei realiza mai usor acest lucru punandu-te in pielea celorlalti, a persoanelor care nu au timp sa rasfoiasca milioanele de pagini care le ies in cale, a celor care s-au saturat sa fie asaltati de reclame lipsite de fundal sau a celor care pierd mai mult timp doar pentru a gasi informatiile si serviciile dorite. Timpul este un lucru pretios chiar daca tehnologia ne ofera numeroase beneficii. Si tocmai acesta este principalul beneficiu oferit de optimizarea SEO in raport cu potentialii tai clienti – economie de timp. 

SEO te ajuta sa combati si sa previi o serie de erori majore, de la modul in care trebuie sa functioneze o pagina, pana la ce face bine concurenta si ce ai putea sa dezvolti nou la randul tau, implicit cum sa te promovezi eficient fara sa cheltui mai multe resurse decat este cu adevarat necesar. 

Cat de importanta este o agentie de publicitate in 2022, la promovarea unei afaceri? 

Daca odinioara era dificil inclusiv sa gasesti o agentie plina de experti in marketing sau optimizare, astazi vei observa si ca toate brandurile de renume aleg sa-si eficientizeze sarcinile externalizandu-si foarte multe dintre serviciile pe care ei nu le pot duce la indeplinire din diferite motive. Multe dintre aceste agentii ofera printre care si Mogu.ro ofera pachete avantajoase ideale oricarui start-up, fie ca e un concept existent pe piata, fie unul complet nou. Ca prin urmare, solutii vor exista indiferent de situatie sau buget. 

In concluzie, daca si tu iti doresti sa eviti posibilele esecuri si sa te mandresti in acest an cu o afacere care sa-ti ofere numeroase satisfactii, o agentie te poate ajuta sa faci usor diferenta intre nevoi si necesitati. Fiecare companie are propriile sale strategii, iar specialistii iti pot oferi intreaga indrumare de care ai nevoie ca sa le stabilesti pe cele mai eficiente.