December 1, 2023

Cum poți avea grijă de casca moto | MotoExpert

Ca să poți avea o cască moto pentru o lungă perioadă de timp trebuie să îi acorzi puțină atenție, atât pe unde o lași cât și obiectele pe care le poți lăsa în interiorul ei. În casca moto de regulă nu se bagă nimic, nici măcar mănușile pentru că ea poate cu timpul să miroasă urat. Mănușile nu sunt întotdeauna cele mai curate și cel mai bine este să eviți să îți strici casca moto băgându-le în ea pentru că aceasta se pune pe par și îți poate lăsa miros urat și în par. Casca nu se ține de vizier pentru că se slăbește mecanismul și nu va mai sta deschisă, va avea tendința mereu să cadă.

Casca și viziera nu se șterg cu șervețele umede pentru că se pot zgâria. Casca se aerisește, cu viziera deschisă ca să se usuce în timp util. Cu cât stă mai mult umedă cu atât va prinde mai repede miros neplăcut.

Școala de șoferi Brașov vă ajută să luați permisul auto pentru categoria A dar alegerea în a deține un motor va aparține în totalitate. Îi puteți cere sfaturi și îndrumări instructorului ca să puteți lua cea mai bună decizie. Când alegeți casca, echipamentul pentru motocicletă trebuie să va orientați spre lucruri de calitate pentru a va bucură de ele pentru o perioadă lungă de timp.

Categoria  A nu este ușoară, ea vine la pachet cu o mulțime de atenționări. Trebuie să fiți foarte vigilent când circulați cu viteză mare. Instructorul pe toată perioada școlii vă va oferi suficiente sfaturi și păreri despre cum trebuie să conduceți prudent. Echipamentul pe care îl veți achiziționa trebuie să va asigure o protecție destul de mare. Persoanele pasionate de această categorie își vor forma foarte repede abilitățile și se vor perfecționa destul de ușor.

Casca moto este obligatorie pentru echipamentul moto

O cască moto nu se agață de diverse obiecte din locuința dumneavoastră. Pentru ea trebuie să rezervați un loc uscat și bine aerisit care să ajute ca, casca să nu înceapă să miroasă urat. Casca nu se ține pe mâna pentru că se va largi destul de repede și nu va veți mai putea folosi de ea. Casca se poate spală în interior, nu trebuie să se facă zilnic dar este practic ca ea să se spele la un interval de timp. Trebuie să aveți grijă și de vizieră pentru că și ea face parte din casca pe care urmează să o purtați.