January 20, 2021
Sfaturi pentru planificarea înmormântării

Sfaturi pentru planificarea înmormântării

Nimănui dintre noi nu-i place să vorbească despre moarte. Sau înmormântări. Dar la un moment dat, veți elimina această bobină muritoare și veți avea nevoie de o înmormântare. Puteți face lucrurile mai ușoare pentru familia dvs. și puteți obține trimiterea dorită, planificându-vă propria. Pentru unii, acest lucru se simte ca pregătirea obsedată de moarte.

Aflați ce este implicat

Pentru a planifica o înmormântare, trebuie să știți ce se întâmplă la una. Există trei componente generale: pregătirea cadavrului, organizarea ceremoniei și gestionarea înmormântării. Există o serie de opțiuni pentru fiecare. Îmbălsămare sau incinerare? Servicii funerare botosani oferă un serviciu complet  de înmormântări, la o mormânt sau o ceremonie de bricolaj? Cine va fi acolo? O vizionare a decedatului sau nu? Înmormântarea în pământ sau într-un mormânt sau cenușa împrăștiată într-un loc semnificativ? Puteți obține liste de verificare a planificării înmormântării online pentru a vă ajuta să știți ce decizii va trebui să luați.

Planificați în avans, dar nu plătiți în avans

Casele funerare vând planuri care promit tarife mai bune dacă cumpărați un pachet acum, cu ani înainte de a muri. Nu o faceți, spune Joshua Slocum, director executiv al Funeral Consumers Alliance (FCA), un grup de pază din industria îngrijirii morții. „Puteți planifica o înmormântare din timp fără a plăti în avans”, spune el. „Planificarea nu este același lucru cu plata în avans.” Dezavantajul plății anticipate, spune Slocum, este că situația dvs. se poate schimba între momentul în care plătiți și momentul în care moriți. Casele de pompe funebre renunță la afaceri, ceea ce nu lasă pe nimeni să onoreze planul pe care l-ați cumpărat. Sau puteți muri într-un oraș departe de locul în care ați plătit pentru o înmormântare și un complot. „O abordare mult mai bună pentru a economisi bani este compararea magazinului în momentul morții”, spune Slocum. Singura excepție este dacă vă confruntați cu o problemă medicală. În acest caz , o înmormântare preplătită poate fi o mișcare inteligentă. Dacă vă îngrijorează faptul că există suficienți bani pentru a vă plăti înmormântarea, creați un cont de plătit la moarte, spune Slocum. Acesta este un cont bancar care permite unei persoane pe care o desemnați în calitate de beneficiar, primiți banii în cont atunci când muriți. Ideea este că beneficiarul dvs. va folosi banii pentru a plăti înmormântarea dvs. Un cont de plătit la moarte funcționează la fel ca un cont bancar obișnuit, astfel încât să puteți face depuneri în acesta în mod regulat în timp ce ești în viață.

Înțelegeți pachetul de oferte

Casele de servicii funerare vând pachete de bunuri și servicii, dar uneori sunt mai multe înfășurate în ele decât vrei. Uneori nu au toate bunurile și serviciile pe care le doriți. De exemplu, o piatră de mormânt și un teren de cimitir nu pot fi incluse într-un pachet. Solicitați o listă detaliată în avans, cu prețuri pentru fiecare serviciu sau articol.