August 9, 2022

Revenirea in trend al parului cret

Parul cret poate fi caracterizat prin valuri libere care dureaza mult timp. Buclele pot fi acum disponibile si in versiuni mai moi si mai catifelate – in mod natural acestea sunt frumoase si blande. Exista cateva sfaturi de ingrijire si stil pentru un aspect atragator al buclelor. Unor persoane li se potriveste cretul permanent. Dar acestea trebuie sa stie foarte bine cum trebuie ingrijit si stilizat parul in cel mai bun mod, astfel incat buclele sa dureze cat mai mult posibil.

Marele avantaj al tendintei este faptul ca buclele se pot face foarte usor si in principiu, oricine le poate purta. Totul este in functie de tipul de par si de lungimea acestuia.

In stilul parului permanent buclele nu incep de la radacini, ci mai degraba de mai jos. De asemenea, sunt mai mari si mai blande decat clasicul. Rezultatul este unul demential, cu mult volum si priviri intoarse.

Dimensiunea ondulatorului determina in primul rand cat de mari sunt buclele. Dar textura parului determina, de asemenea, cat de usor se pot ondula firele. Parul foarte gros este mai dificil de ondulat. Pe de alta parte , daca parul este fin , efectul secundar va fi mai puternic.

Stilul modern este deosebit de eficient cu coafuri scurte de bob si par de lungime medie care cade usor peste umar. Daca, pe de alta parte, parul este foarte lung si puternic, valurile blande atarna foarte repede.

Parul este cel mai bine lasat netratat. Atunci coafeza poate determina relativ usor metoda de infasurare ideala pentru tipul natural de par. Cu parul decolorat sau vopsit , este mai dificil sa se prevada care va fi rezultatul. Cu toate acestea, exista proceduri speciale pentru parul care a fost deja tratat chimic, astfel incat firele sa nu fie deteriorate prea mult. Pentru un par catifelat si stralucitor, produslee de la Kemon sunt cele mai potrivite.Toate aceste produse le gasiti pe haircare.ro

Pentru testarea aspectului, parul se rasuceste usor umed in “melci” mici si se usuca complet la o distanta de 20 cm. Se iau mai apoi agrafele jos, se deschid partile rasucite cu degetele si se pulverizeaza parul cu niste fixativ.

Buclele casual sunt un proces mai bland si pur si simplu nu prea perfect. Buclele de astazi nu mai au nicio legatura cu aspectul cret din anii 80 si 90. Folosind un proces special, coafeza aduce bucle pline de viata si volum natural in par – saptamani intregi. Buclele arata de parca ar fi fost uscate de aerul sarat de coasta, motiv pentru care arata ca niste valuri.

La coafor, dupa o spalare aprofundata a parului, coafeza imparte parul umed in mai multe parti si le ruleaza pe role mari de spuma. Apoi se foloseste un agent de unda pentru a face parul flexibil. La scurt timp, coafeza aplica un spray de reglare, astfel incat buclele sa se tina. Per ansamblu, tratamentul profesional dureaza de la una pana la o ora si jumatate.

Tratamentul profesional la coafor costa de obicei intre 50 si 150 euro. Lungimea si grosimea parului sunt decisive pentru durata tratamentului si pentru valoarea costurilor.