January 20, 2021
fotograf nunta

Organizarea nuntii pe timp de pandemie

Anul 2020 nu a fost cu siguranta cel mai bun an pentru cei care aveau planurile de nunta batute in cuie. Iar acest lucru s-a datorat pandemiei de coronavirus care a afectat intreaga lume. Daca la incepului anului 2020 foarte multe cupluri de viitori miri nu stiau incotro sa o apuce cu organizarea nuntii, odata cu trecerea timpului anumite cupluri au ales sa isi amane nunta, altele sa o anuleze, iar alte cupluri au optat sa se bucure de evenimentul organizat cu multe luni in avans respectand noile reglementari.

Nunta trebuie sa fie un eveniment plin de bucurie si de voie buna, iar situatia generata de pandemie cu siguranta poate sa afecteze atmosfera unei nunti. Din acest punct de vedere trebuie ca fiecare viitor cuplu de miri sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a lua decizia cu privire la organizarea nuntii pentru ultimele luni ale lui 2020 sau pentru anul 2021. Daca vorbim despre o nunta cu foarte multi invitati, atunci cu siguranta ca amanarea nuntii pana cand legislatia o va permite este cea mai buna decizie. Mai ales daca privim si din perspectiva riscurilor asumate in momentul in care sute de persoane se aduna intr-un singur loc venind din diferite colturi ale tarii.

Pentru acele cupluri de miri care inca nu au facut rezervarile pentru locatie si inca nu au trimis invitatiile de nunta este mai indicat sa aiba in vedere posibilitatea de a amana nunta pentru vara lui 2021. Poate ca pana atunci lucrurile se vor linisti si vor putea sa organizeze nunta exact asa cum au visat dintotdeauna. In schimb, daca vorbim despre cuplurile de miri care isi doreau o nunta altfel, care sa iasa din tipare, acestia pot avea in vedere chiar organizarea nuntii in lunile urmatoare ale anului 2020. O nunta in aer liber in care invitatii sa nu fie mai multi decat numarul permis de lege la momentul evenimentului poate fi o foarte buna alegere chiar si pe timp de pandemie.

trash the dress

Organizarea nuntii

Nu toate cuplurile de miri isi doresc petreceri pe ringul de dans cu sute de invitati, iar aceste cupluri de viitori miri pot sa isi sarbatoreasca casatoria chiar si intr-o astfel de situatie cu multe necunoscute asa cum este pe timp de pandemie. Insa atunci cand vorbim despre organizarea nuntii pe timp de pandemie de coronavirus este foarte important sa avem in vedere o serie de aspecte pentru a avea certitudinea ca evenimentul va fi unul reusit si care sa aduca bucurie atat mirilor, cat si invitatilor.

In primul rand vorbim despre respectarea intocmai a tuturor regulilor impuse de reglementarile in vigoare cu privire la organizarea de evenimente. Nimeni nu si-ar dori sa primeasca in dar de nunta vreo amenda. Al doilea aspect de avut in vedere este respectarea tuturor normelor de protectie si de igiena din perspectiva epidemiologica. Fiind vorba despre un eveniment cu un anumit numar de persoane nimeni nu si-ar dori sa fie pus in situatia de a sta in izolare, in carantina sau mai rau, de a fi internat in urma unei infectari.

Un alt element de luat in calcul este stabilirea datei evenimentului. In functie de asta poti sa incepi sa cauti localul, un fotograf de nunta, un videograf nunta si o trupa cover daca doresti o nunta cu petrecere.

Daca nunta este in aer liber si poti avea la dispozitie o locatie pentru care nu ai nevoie de o rezervare certa, atunci poti stabili mai multe variante ca si date posibile pentru nunta. In acest fel ai mai multa certitudine ca nunta va avea loc cat de curand. Pe de alta parte este recomandat sa iti planifici nunta intr-un interval apropiat de timp, 1-2 luni maxim. Desi poate parea din scurt, daca nu vorbim de o nunta clasica si cu sute de invitati, poti avea un eveniment chiar foarte reusit.

Pune in balanta toate aspectele atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii pe timp de pandemie si opteaza pentru cea mai buna alegere.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de planificareanuntii.ro


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/pap11asa21/public_html/sorinmoisa.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/pap11asa21/public_html/sorinmoisa.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/pap11asa2...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/pap11asa21/public_html/sorinmoisa.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52