June 22, 2024

Genți damă: un accesoriu potrivit pentru toate femeile?

Când ne gândim la genți de damă, vedem gențile mari și pline de culori, acestea deja bine-cunoscute drept accesoriul principal al unei femei. Acestea însă pot fi de foarte multe feluri, culori, mărimi sau stiluri. Sunt atât de multe din care putem alege, întru-cât este într-adevăr accesoriul potrivit pentru orice femeie!

Trebuie să știm exact de cât loc avem nevoie, în funcție de lucrurile folosite cu ocazia ieșirii în oraș. Dacă mergem la un eveniment care necesită o ținută elegantă, gențile de damă de dimensiuni mici sunt ideale, femeile având nevoie de obicei doar de telefon, chei și machiaj. Dacă ne gândim însă la o mămică cine are nevoie de foarte mult loc pentru diferite jucării, accesorii, portofel, necesități pentru bebeluș, avem nevoie de o geantă uriașă care ne încape nevoile. Studiile arată că gențile rotunde merg bine cu doamnele mai înalte, iar gențile clasice pătrate sunt preferate mai des de doamnele mai înalte.

Genți damă: contează culoarea?

Culoarea unei genți contează extrem de mult, deoarece sunt foarte multe combinații care pot fi succesul sau eșecul unei ținute! Dacă avem o ținută elegantă, culoarea genții de damă va trebui să se potrivească perfect cu aceasta, de aceea se recomandă culoarea ținutei sau albul.

Ținutele de toamnă au mult maro în ele, așadar culorile câștigătoare vor fi combinațiile acesteia: maro portocaliu, galben, roșu sau cărămiziu. Iarna vine cu multe culori mai închise, griul devine o culoare preferată, precum și negrul sau albastrul închis. Primăvara cere culorile florilor care apar din ce în ce mai des, al naturii înfloritoare: verde, roz, alb, roșu sau mov. Desigur, nu putem uita nici de vară, anotimpul călduros, unde verdele, albastrul și cremul sunt culorile preferate! Genți damă de fiecare culoare, le putem combina cum dorim, și tot fericire aduc femeilor!

Genți damă cu materiale speciale!

Sunt multe genți din diferite materiale, dar de obicei cele mai durabile sunt cele din piele. Sunt recomandate deoarece țin foarte bine indiferent de vreme sau evenimente, sunt pline de stil și elegante, potrivite pentru oricine! Dar nu trebuie să uităm că gențile pot fi confecționate din alte multe materiale, cum ar fi diferite imitații de piele sau țesuturi. Aceste materiale pot aduce un plus de design, fiind modelabile în forme și modele cum dorește cel care a visat visurilor femeilor.