Nu e niciodată simplu să scrii o carte, mai ales una despre iubire și dinamica emoțiilor profunde din relațiile de cuplu. Corina Adriana Mornăilă, autoarea cărții „Arta Iubirii”, a descoperit acest lucru pe măsură ce a înaintat prin provocările unui proces care îi cerea să treacă dincolo de barierele obișnuite. Însă, călătoria ei a avut un element esențial: sprijinul unui mentor.
Pe tot parcursul creației cărții, Corina a fost ghidată de mentorul ei, Octavian Fînaru, ale cărui sfaturi și abordări personalizate au oferit direcția necesară pentru a aduna toate ideile și fragmentele în ceea ce, astăzi, este o lucrare profund personală și valoroasă. „Octavian e cel care știa și adapta etapele la ritmul meu de lucru,” mărturisește ea. Dincolo de orice, procesul a necesitat încredere deplină în viziunea lui, în strategia propusă, în acel „fir roșu” al cărții pe care el îl vedea clar, chiar și atunci când ea simțea că „bâjbâie”.
Cum poate ajuta mentoratul în creație
Structurarea ideilor, în cazul multor autori la început de drum, poate fi dificilă. Mentoratul devine un element-cheie pentru că oferă o direcție clară și sprijin personalizat. Corina povestește despre provocarea de a face față ego-ului, de a pune deoparte propriile îndoieli și a organiza fragmentele în structuri coerente. Acest proces a dus, în final, la formarea unei cărți consistente, un adevărat ghid al iubirii și al explorării emoționale.
Mentoratul i-a oferit, totodată, un spațiu sigur în care să experimenteze, să testeze idei și să-și îmbunătățească scriitura. A contat mult „susținerea, ghidarea personalizată și prezența calmă a mentorului”. În plus, răbdarea mentorului, dar și propria ei răbdare au contribuit la depășirea etapelor grele, făcând ca fiecare nou capitol scris să fie o victorie în drumul către descoperirea vocii interioare.
Descoperiri personale în procesul de scriere
În cele din urmă, pe parcursul acestui proiect, Corina și-a descoperit nu doar talentul de scriitoare, ci și claritatea în lucrul cu oamenii. Această carte a fost o dublă revelație pentru ea – atât ca instrument de exprimare personală, cât și ca instrument prin care îi poate ajuta pe alții în călătoria lor interioară. „Am descoperit că sunt și scriitoare și pot îmbina pasiunea pentru cunoașterea interioară cu ghidarea oamenilor”, mărturisește ea.
Cartea „Arta Iubirii” este despre mai mult decât relațiile de cuplu; este despre explorarea unui concept profund și mai rar discutat: Inteligența Emoțional-Erotică (IEE). Acest concept inovator a apărut din dorința de a explora și antrena emoțiile, ca o cale de a transforma relațiile și, implicit, propria viață interioară.
Un proces de creație complex și profund
Pentru cei care simt că au o poveste de spus sau un mesaj de împărtășit, experiența unui mentor poate transforma acel vis într-o realitate palpabilă, iar cu ajutorul acestuia pot descoperi resurse interioare nebănuite. Corina, la finalul acestei experiențe, le recomandă celor care se gândesc la un asemenea drum să nu ezite să caute ghidarea potrivită.
Descoperiți mai multe despre cartea „Arta Iubirii” și despre parcursul autoarei accesând pagina oficială: https://artaiubirii.ro.
More Stories
Obținerea unui ten frumos și sănătos prin epilare definitivă
Curatare profesionala a tapiteriei in Oradea
Nicolae Ciucă, Președintele PNL, în dialog cu antreprenorii: „Sprijin real și predictibil pentru dezvoltarea afacerilor românești