December 1, 2023

Cum sa decorezi un dormitor alb modern – Idei de design interior

Astazi discutam de decorarea interioara. Si, de asemenea, de toate problemele care apar in casa atunci cand decoram. In general, aceste probleme pot fi rezolvate prin aplicarea unui nou design sau stil in fiecare mediu.

In acest fel va spunem ca astazi vom vorbi despre cum sa decorati un dormitor alb modern pentru a  moderniza designul dormitorului intr-un stil fantastic. Cunoasteti tot ce tine de stilul modern din dormitor aici, si veti vedea, de asemenea, idei de decor pe care le puteti aplica in casa.

O culoare stralucitoare, versatila, care poate fi, de asemenea, foarte frumoasa. Albul de pe pereti nu trebuie sa fie sinonim cu plictiseala, daca il utilizati corect, puteti obtine spatii cu un design deosebit si va puteti bucura de toate proprietatile acestui ton.

Culoarea alba radiaza puritate, armonie si luminozitate, caracteristici ideale pentru un dormitor, realizand o atmosfera confortabila si frumoasa.

  1. Imbunatatirea efectului luminii naturale

Printre culorile pentru camere pe care le puteti alege, albul va permite sa mariti lumina intr-un spatiu si sa o faceti sa para mai confortabila. Albul este folosit pentru a reproduce lumina care intra prin fereastra si chiar se poate opta pentru perdele de aceeasi culoare, care sunt translucide.

  1. Un spatiu gol mai larg

Folosind alb pe pereti, tavan si pat, care este cea mai mare si cea mai importanta piesa a dormitorului, este posibila cresterea vizuala a spatiului. Utilizarea albului este ideala pentru dormitoarele mici si, astfel, se vor umple cu lumina.

  1. Detalii de culoare mici

Pe baza complet alba a acestui spatiu ies in evidenta micile detalii de decorare in culori variate, care dau personalitate dormitorului. Privirea celor care intra in camera va merge automat dupa zonele de culoare, facandu-i sa observe si mai mult acele piese decorative.

  1. Un spatiu alb cu o nuanta proeminenta

O idee care este utilizata pe scara larga pentru a evidentia o culoare, este de a opta pentru un spatiu aproape complet alb si de a alege anumite piese decorative in acelasi ton. Aici putem lua in calcul rozul pe care il putem adauga in accesorii de pat, covor si decor, realizand un dormitor romantic si modern.

  1. Cu un strop de gri

Albul impreuna cu griul este o combinatie care denota eleganta si stil. Pentru un dormitor, arata foarte bine cu mici detalii decorative in negru. Cu aceasta paleta de baza si neutra, poate fi creat un dormitor de designer.

  1. Alb chiar si pe podea

O culoare ideala pentru pereti, tavan si, de ce nu, pentru podeaua camerei. Cu toate suprafetele mediului in alb, spatiul este integrat in intregime si se adauga si un detaliu care atrage atentia, prin originalitatea sa astfel incat sa fie sparta monotonia. Un tablou canvas de exemplu este o solutie foarte buna.

  1.  Amestecarea texturilor si modelelor

Daca nu exista nici un strop de culoare, puteti crea contrast cu texturi si modele. In dormitoarele cu o paleta de culori redusa, acestea pot adauga mult interes vizual.