December 1, 2023

Cum alegi geanta perfecta? Noi va ajutam!

Este o piesa fundamentala si care vorbeste foarte mult despre tipul de afacere sau comert in care suntem.

O geanta nu este doar un element de transport al produselor, gentile contin in sine un mesaj subliminal despre tipul de afacere  in care suntem.

Uneori, vorbim foarte mult despre importanta satisfactiei , a experientei utilizatorului, a experientei de cumparaturi si a efectului WOW! O multime de concepte bazate, pe scurt, pe experienta clientilor si pe modul in care acestia percep nivelul lor de satisfactie. Daca la un produs bun si la un pret bun adaugam un ambalaj bun, obtinem o experienta 10.

Pe tepo.ro poti gasi cele mai dragute genti de dama, pentru ca magazinul a pregatit pentru tine un numar considerabil de produse astfel incat sa ai mereu de unde sa alegi. De asemenea, recomandarea noastra este sa te orientezi de fiecare data catre genti de buna calitate, care sa tina cat mai mult astfel incat investitia ta sa se amortizeze mai usor si sa nu intampini probleme atunci cand ai cea mai mare nevoie de o anumita geanta. In cazul gentilor, calitatea se vede inca de la primul contact.

Mai mult decat o geanta

Interiorul conteaza, dar un fapt incontestabil este ca atunci cand ni se da sau acordam ceva, acordam o atentie deosebita ambalajului. Geanta este primul lucru pe care il vedem cand primim ceva si ultimul lucru atunci cand inchidem o achizitie. Experienta utilizatorului, despre care am vorbit anterior, se va inchide cu ultima senzatie transmisa. Cauti geanta ideala? O avem!

Cea mai buna publicitate

Gentile sunt unul dintre cele mai bune canale de publicitate pe care le avem la dipozitie , dar multe magazine si companii nu le acorda suficienta atentie sau nu le ofera valoarea necesara.

Cat ar costa pentru cineva sa se plimbe intr-un oras cu logo-ul unei firme? Gentile sunt o vitrina de publicitate excelenta. Ceva ce nu putem ignora atunci cand ne gandim la alegerea unei genti.

Gama de genti dama este vasta si va trebui sa alegi corect geana potrivita.

Cum alegi geanta perfecta?

Si iata care sunt cheile care sa te ajute in alegerea geantei perfecte pentru afacerea ta.

Ce trebuie sa tinem cont pentru a alege o geanta potrivita pentru noi ?

  1. Despre ce fel de afacere vorbim?Pentru a sti cum sa iti alegi geanta perfecta trebuie sa definesti bine care este afacerea ta si imaginea pe care vrei sa o transmiti. Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi geanta ? Din ce material ar trebui sa fie geanta pe care o porti zi de zi ? Iata raspunsurile :
  2. Material Este un aspect fundamental. Putem gasi genti din trei materiale in principal: plastic, tesatura sau hartie. Sunt cele mai folosite materiale. Tipul de material este in functie de tipul de produs, nu ar avea nici un sens sa se fabrice doar dintr-un singur material.
  • Geanta din material reciclat: Dedicati mediului unele firme fabrica genti din material reciclat si care pot fi refolosite. Exista o mare varietate de culori, formate si greutati in functie de fiecare nevoie.
  • Geanta de panza: Complet reutilizabil, realizat din diferite materiale, cum ar fi poliester, bumbac, etc. Puteti alege dintr-o multitudine de modele si dimensiuni.
  • Geanta de hartie: Gentile de hartie ne ofera o multitudine de optiuni de alegere in ceea ce priveste culoarea si masuratorile. Exista cu maner sau fara , semi-lux, de lux …
  1. DesignDesignul unei genti este cel care atrage privirea de cele mai multe ori. Exista si in acest caz o multitudine de modele de la genti patrate, rotunde, semicerc etc