April 25, 2024

Ce să faci și ce nu trebuie să faci pentru muzica de nuntă | formatialaurentiucaldararu.ro

Fiecare cuplu are propriile păreri asupra a ceea ce face pentru o coloană sonoră grozavă pentru nuntă, dar coloana sonoră a nunții tale va fi, de asemenea, influențată de bugetul tău, de o formație nuntă 2022 aleasă și de acustica locului de nuntă. Iată câteva lucruri de făcut și de ce nu trebuie să faci pentru a ține picioarele invitaților tăi și a nu te îndrepta spre ieșire în timpul muzicii de la nuntă. Participați la un spectacol live al trupei de nuntă pentru a vă putea decide dacă este formația de care aveți nevoie. Formația trebuie să îndeplinească mai multe criterii, trebuie să ofere un repertoriu mai amplu, multă diversitate, tocmai ca invitații să se bucure de melodiile ascultate.

Îți pot oferi un CD sau un film, dar va trebui să-i vezi în acțiune pentru a înțelege cum manipulează mulțimea. Dacă ai de gând să te bazezi pe un CD demonstrativ, verifică din nou dacă muzicienii de pe el sunt aceiași care vor cânta la nunta ta. Verifică dacă ținuta aleasă se potrivește cu localul selectat. Este foarte importantă imaginea de ansamblu împreună cu formația aleasă.

Examinați acustica locației dumneavoastră

Tipul de muzică pe care îl puteți avea va fi limitat de dimensiunea și forma locației pentru care ați optat. Într-o arenă imensă, o trupă va suna grozav, dar într-un spațiu mai mic, poate fi prea tare. Un singur muzician, pe de altă parte, poate fi un plus minunat la o nuntă modestă, dar va fi greu de auzit pentru un eveniment uriaș în grădină.

Schimbați atmosfera cu muzică

Puteți schimba muzică pentru a schimba tempo-ul nunții. Este posibil să faci un mix fantastic mai ales pentru secțiuni importante ale nunții, selectați o anumită muzică.

Un formație nuntă 2022 poate fi structurat dacă aveți un anumit cântec pentru tăierea tortului și toate dansurile majore, cum ar fi primul dans, dansul tată-fiică și dansul mamă-fiu. Asigură-te că trupa aleasă cunoaște melodiile pe care le-ai selectat și începe să le ceri să anunțe diferitele evenimente.

Fă-ți timp pentru pauze

În timpul spectacolului,  trupa dumneavoastră va trebui să ia pauze, așa că aflați câte și cât timp va dura. Nu vrei ca vizitatorii tăi să se plictisească, așa că vezi dacă trebuie să oferi un CD pentru a umple golurile cât timp ei au pauză, ca să poată pune ceva potrivit. Nu amânați rezervarea formației până în ultimul moment. Artiștii buni de nuntă au tendința de a rezerva cu un an în avans, în special în timpul sezonului de vârf al nunților. Verificăți ce este disponibil și începeți căutarea de îndată ce ați plătit un depozit la locație.

În ultimul moment, așteptați-vă ca muzicienii dumneavoastră să își dea acordul pentru orele suplimentare. În general, ar trebui să rezervați o trupă pentru un set de cinci ore, dar dacă anticipați că evenimentul va dura mai mult, solicitați o oră suplimentară în avans. Ignorați reglementările privind zgomotul locației dumneavoastră.

https://www.youtube.com/watch?v=u3b1X_Uc2s0