April 25, 2024

Ce sa faci cand masina nu mai poate fi condusa?

Lucruri nefericite se pot intampla cand pleci la drum. Motorul vostru s-a defectat, radiatorul vehiculului vostru se supraincalzeste, ati ramas fara benzina sau aveti o anvelopa sparta. Uneori pot aparea si incidente mai grave, lasandu-te blocat in mijlocul drumului.

In astfel de incidente, ajutorul unei firme de tractari este esential. Cu toate acestea, calitatea serviciului difera considerabil de la o companie de depanare la alta. Vrei sa te asiguri ca soferul camionului de remorcare care remorcheaza vehiculul tau stie ce face. Daca soferul nu are experienta, vehiculul vostru ar putea fi deteriorat in continuare.  Vezi detalii pe tractarioradea.net.

Masina ta s-a stricat: cum sa reactionezi?

Ce sa faci in cazul unei avarii a masinii pe sosea sau pe autostrada? Aceasta este o intrebare care nu se pune intotdeauna intr-o pozitie destul de dificila si, totusi, este importanta atunci cand are loc un dezastru de genul acesta. Defectiune la rezervorul de benzina, cauciuc spart, baterie descarcata. Atat de multe situatii care pot aparea. Pentru a face fata acestor eventualitati, idealul ramane sa ai anumite echipamente in vehiculul tau:

un triunghi de avertizare si o vesta reflectorizanta, ambele obligatorii;

  • cleme pentru baterie;
  • un cric si o manivela;
  • roata de rezerva;
  • lanterna;
  • si becuri de rezerva.

Prietenos si se adapteaza nevoilor voastre

Soferii nostri de remorcare sunt prietenosi si rapizi. Nu toti soferii de camion de remorcare sunt intotdeauna foarte politicosi. In afara de echipamentele ieftine uzate, unei companii de remorcare mediocra, de obicei, nu-i pasa daca vehiculul vostru sufera mai multe daune atata timp cat remorca vehiculul pana unde ar trebui sa fie remorcat. La firma noastra de tractari auto Oradea suntem asa. Avem o atitudine pozitiva, prietenoasa si ne pasa de vehiculul vostru. Calitati ca aceasta nu trebuie subestimate in alegerea firmei voastre de remorcari auto data viitoare cand veti avea nevoie.

Cunostinte si experienta

Firmele bune precum a noastra au cunostintele si experienta necesare pentru a tracta toate tipurile de vehicule in siguranta si profesional.

Simtul responsabilitatii

La firma noastra de tractari auto avem simtul responsabilitatii. Respectam instructiunile de siguranta si vom trata vehiculul cu grija. Ne asiguram ca, clientii nostri se simt confortabil sa comunice si sa raporteze probleme in orice moment. Suntem mereu atenti la nevoile voastre si va vom oferi un serviciu care sa corespunda asteptarilor voastre.

Manevrarea corecta a vehiculului vostru in timpul tractarii

 Manevrarea necorespunzatoare in timpul tractarii a vehiculului vostru l-ar putea deteriora si mai mult in timpul procesului de remorcare. La firma noastra stim cat de pretios este vehiculul tau pentru tine. Acesta este motivul pentru care vom lua toate masurile posibile pentru a ne asigura ca masina dumneavoastra iubita este tratata corespunzator. Asadar, cu soferii nostri profesionisti, poti sta linistit stiind ca masina ta va ajunge la destinatie fara alte daune suplimentare.

Serviciu rapid

In cele din urma, soferii nostri de remorcare ofera servicii eficiente si rapide. Ei stiu ca trebuie sa te intorci la volan cat mai repede posibil. De aceea, ofera servicii rapide pentru a va asigura ca nu asteptati ore intregi in frig sau alte conditii meteo proaste.