February 27, 2021

Bumbacul – materialul textil perfect

Am cumparat si eu 2 seturi de lenjerii de pat de la CasaNewConcept asa cum recomanda toata lumea si pot zice ca sunt pe deplin multumita. Atunci cand tot vad o multime de recenzii pozitive si foarte putine negative sunt sceptica pentru ca ma gandesc ca sunt publicate pe nedrept. Astfel, am ramas placut surprinsa de produsele de aici. Site-ul e unul ok, foarte placut de parcurs, nimic care sa te deranjeze, iar daca folosesti si criteriile pe care le ai la dispozitie, clar e mult mai usor sa gasesti rapid ceea ce cauti.

Nu cred ca mai cumpara nimeni lenjerii de pat din bumbac din magazine pentru ca online e clar mult mai simplu, dar e important sa avem incredere in magazinul respectiv pentru ca banuiesc ca oricui i s-a intamplat sa comande una si sa primeasca alta. Nu ma refer la alte produse, ci la unele care arata intr-un fel in poze, dar in realitate sunt dezamagitoare. Dar la CasaNewConcept pot zice ca arata foarte bine si in realitate lenjeriile, culorile sunt intense, iar design-urile foarte frumoase. Stiu ca unii le prefera pe cele mai simple, intr-o singura culoare ca sunt mai usor de asortat in dormitor, dar mie imi plac cele colorate.

Asa ca era important ca lenjeriile sa arate perfect si iata ca nu m-au dezamagit. Am sa atasez si cateva poze cu prima ocazie ca sa vedeti cum arata in realitate. Bineinteles, nu aspectul este totul, iar eu am ales bumbacul pentru ca mi se pare materialul ideal pentru o lenjerie de pat. E ieftin, usor de intretinut, arata bine, dar si foarte comod. E placut la atingere, absoarbe umezeala, lucru ideal mai ales in lunile de vara cand e foarte cald si transpiram in cursul serii. Nu am avut deloc grija intretinerii, ba chiar am observat ca lenjeriile de calitate sunt mult mai usor de intretinut. 

Totusi, sunt cateva reguli de care tin cont tot timpul, iar pe aceasta cale lenjeriile arata foarte bine, culorile la fel chiar si dupa mai multe spalari. Pot sa le impartasesc si cu voi, dar asta cu alta ocazie pentru ca acum vreau sa mai vorbesc despre preturi. Stiu ca lumea se orienteaza in primul rand dupa cel mai mic pret, dar cand vine vorba de lenjerii nu merita deloc. Lenjeriile de pat ieftine arata urat, dupa prima spalare arata si mai urat, sunt aproape transperente, deloc dense si pur si simplu nu merita. 

Mai bine cumperi lenjerii pat bumbac sau din oricare alte materiale bune de la Casa New Concept si sunt sigura ca nimeni nu va fi dezamagit. Eu cel putin nu am fost si, cu siguranta, voi mai comanda de aici si pe viitor.