November 30, 2023

Ai grija de sanatatea ta oriunde te-ai afla cu TCV

Acasa sau in deplasare, sanatatea este pe primul loc. De aceea, ca o metoda de precautie, ar trebui sa detii mereu o asigurare de calatorie valida. Aceasta te va scuti de orice cost in cazul in care vei avea nevoie de ingrijiri medicale in tarile pe care le vizitezi.

Alege dintre cele doua planuri de asigurare de calatorie propuse de TCV

In functie de destinatie, de perioada, dar si de amploarea riscurilor acoperite, la TCV poti alege dintre doua variante de contract. Planul 1 vizeaza  toate tarile lumii, in afara de SUA, Canada, Romania sau tara de resedinta a solicitantului. Are o valabilitate de 12 luni si ofera, la nevoie, sume de pana la 30.000 de Euro pentru servicii medicale si 7.000 de Euro pentru repatriere. Diferenta intre planul 1 si planul 2 consta valabilitatea pe teritoriul anumitor tari. Mai exact, cea de-a doua varianta este valabila oriunde in lume, in afara de Romania si/sau tara de resedinta.

Cum obtii o asigurare medicala calatorie la TCV?

Pasii pentru a incheia un contract pentru asigurare medicala de calatorie online cu noi sunt foarte simpli. Tot e trebuie sa faci este sa intri pe site si sa selectezi parametri contractuali pe care iti doresti sa ii indeplineasca asigurarea. Furnizezi datele personale solicitate si transmiti cererea spre analiza. Noi ne vom ocupa de intocmirea contractului pe care il vom transmite ulterior prin email, in format digital, sau prin posta/curier, in cazul in care iti doresti si varianta fizica a acestuia. Il semnezi, faci plata si asigurarea devine valabila exact din aceeasi zi.

Daca in schimb consideri ca unele etape sunt greu de parcurs sau pur si simplu nu stii catre ce plan sa te orientezi, atunci poti apela serviciile de consultanta gratuite. Un specialist iti va descrie toate avantajele de care beneficiezi si te va ajuta sa te orientezi catre cea mai buna optiune pentru nevoile tale.

Ce riscuri si ce costuri acopera asigurare medicala de calatorie?

Acest tip de contract te protejeaza de situatiile in care te afli in deplasare si ai nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. Printre acestea se numara achizitionarea de medicamente, consultatii, spitalizare, transport cu ambulanta, cat si anumite interventii care se incadreaza in suma maxima prevazute in contract. In cazul unor incidente grave, polita poate acoperi si costurile pe care le implica repatrierea asiguratului.

Utilizeaza calculatorul online ca sa ai garantia celui mai bun pret pentru asigurare de sanatate pentru calatorie.  Acesta iti permite sa vezi masura in care se schimba costurile in cazul in care modifici anumite aspecte ale contractului. In acest mod esti sigur ca faci cea mai buna alegere, atat din punct de vedere practic, cat si financiar.