La invitatia companiei Ford, am participat, ieri, la Craiova, la lansarea productiei noului model Eco Sport.

La invitatia companiei Ford, am participat, ieri, la Craiova, la lansarea productiei noului model Eco Sport. Craiova va deveni uzina furnizoare pentru piata europeana a acestui mini-SUV care va aduce un total de 1700 de locuri de munca directe noi la uzina Ford din Romania.

A fost un moment de mare bucurie. De trei ani, de cand sunt europarlamentar, am lucrat indeaproape cu Ford, pe care o consider firma nu doar americana, ci si romaneasca si europeana, raspunzand loialitatii Ford fata de Romania cu tot sprijinul pentru interesele legitime ale companiei. De exemplu, CETA, tratatul comercial UE-Canada, in a carui aplicare de la 21 septembrie anul acesta am jucat un rol important, este un tratat bun si pentru Ford, in Romania, Europa si in lume. Am lucrat si lucram impreuna, chiar zilele acestea, pe alte dosare importante, in raport cu autoritatile europene si romane.

Cateva fotografii de la evenimentul de ieri. In prima, sunt impreuna cu Steven Armstrong, Presedinte Ford Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In a doua impreuna cu Steven Armstrong si Andew McCall, Vicepresedinte Ford Europa. In a treia impreuna cu John Oldham, Presedinte Ford Romania si Director al uzinei din Craiova. Toti niste profesionisti desavarsiti.

Intr-adevar, exista posibilitatea aducerii a inca unui model la Craiova, si voi continua sa lucrez cu Ford pentru a contribui, la Bruxelles, la crearea conditiilor pentru ca aceasta chiar sa se intample.

Mai sunt pe lumea asta si lucruri cu adevarat importante. Cel de fata m-a scos din tacerea perplexa din ultimele luni, pe care sa nu o confundati, va rog, cu lipsa de activitate: asta a fost doar pe Facebook

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 3 people, people standing


Publicat de Sorin Moisă
Subiect: Romana