Din nou ma suna redactiile sa ma intrebe daca sunt varianta de Prim Ministru

Din nou ma suna redactiile sa ma intrebe daca sunt varianta de Prim Ministru. Am ajuns la exasperare. Deci, in speranta ca pot opri ca un zvon complet nefondat sa devina din nou subiect de presa, spun urmatoarele:
– nu mi s-a propus;
– nu s-a pus problema sa mi se propuna;
– ar fi o idee foarte proasta sa mi se propuna; nu sunt uzurpator, nu vreau sa profit de munca si legitimitatea nimanui;
– solutia evidenta pentru Prim Ministru din punct de vedere democratic si al legitimitatii este Liviu Dragnea;
– eu am multi prieteni de dreapta, deci mesajul acesta se adreseaza doar celor care se vor recunoaste singuri: ma bucur ca discursul urii si al dispretului fata de o parte a propriei natiuni a luat o bataie atat de zdravana la vot; nicio natiune nu poate fi mare si puternica daca o parte (fie si mica) a ei o uraste si o considera pe cealalta formata din ‘prosti’ numai pentru ca voteaza altfel decat vor ei; natiunea decupata simbolic dupa o fantasma a puritatii partizane la Parada de 1 Decembrie a reamintit la vot de propria existenta, in plenitudinea si diversitatea ei;
– PSD are un program axat pe clasa mijlocie, pe antreprenoriat, un program cu accente liberale importante; nu va uitati la nebunia din jurul nostru si din mare parte a lumii occidentale? Programul asta ca intentie, ca esenta, e normalitate pura intr-o lume razna.
– scriu mesajul asta din aeroport, in drum spre Strasbourg, unde merg la ultimul plen al P.E. din acest an, deci, inca o data: nu fac niciun guvern.


Publicat de Sorin Moisă
Subiect: Romana